Sponsorer

Här kommer vi lista dem företag eller personer som stöttar oss. Är ni intresserade av att stötta oss på ett eller annat vis tveka inte att höra av er till oss.

Street Performance i Göteborg hjälper oss med riktigt bra priser. Till 2014 blir det nya D2 coilovers till bilen samt säkert en hel del fler grejer. Vi tackar för grym service och all hjälp vi får. Ska ni ha “tuning” grejer till era bilar är det helt klart Street performance ni ska prata med. Mer info hittar ni på deras hemsida streetperformance.se Glöm inte hälsa från oss!

Custom Print i Varberg kommer hjälpa oss att snygga till en del grejer till bilen med Hydrographics. Kommer bli riktigt coolt och höja intrycket på bilen. Återkommer med bilder när delarna är klara. Vi säger tack på förhand till Custom Print Varberg och missa inte deras hemsida customprintvarberg.se och hälsa från oss när ni pratar med dem.

“Hydrographics, även kallat VattenTransfer är en typ av motivlackering.
Skillnaden mot vanlig motivlackering är att motivet redan är tryckt på en plastfilm som endast är några tusendels millimeter tjock. 
Filmen läggs i ett tempererat bad som får det ena av två lager att mjukna.
Därefter sprutas filmen med en aktivator som gör att själva motivet på filmen blir flytande.
Detaljen förs sedan genom filmen, ner i karet och detta får motivet att fastna.
Därefter klarlackas detaljen för att stå emot yttre åverkan och slitage med en lack av industriklass.”